luni, 15 februarie 2010

Microsoft vrea să reducă pirateria

Stop pirateriei! Este mesajul pe care Microsoft îl transmite utilizatorilor de Windows fără licenţă. Companie va introduce un nou program care va avea scopul să depisteze softurile piratate.

     

Update-ul se va numi Windows Activation Technologies for Windows 7 şi va depista versiunile care nu sunt originale sau care au probleme cu licenţa.  Acest sistem va putea depista peste 70 de metode de piratare întâlnite pentru Windows.
Potrivit lui Joe Williams, general manager of Microsoft's Genuine Windows unit, citat de cnet News,  acest update va ajuta utilizatorii să îşi protejeze mai bine informaţiile, oferind unun grad mai mare de securitate. Conform unui studiu german, mai multe sute de versiuni piratate au fost distribuite pe internet, dintre care peste o treime conţin viruşi sau alte tipuri de malware.
Actualizarea va fi disponibilă începând cu 16 februarie pe site-ul companiei şi spre sfârşitul lunii va fi oferit prin sistemul Windows Update.
În cazul în care, după instalarea update-ului, veţi vedea o fereastră asemănătoare cu imaginea de mai sus, ar trebui să vă contactaţi distribuitorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu