luni, 11 ianuarie 2010

Injoy, un provider de Internet de care e bine sa va feriti

Ca sa nu aveti proasta inspiratie de a va abona la Injoy (sau New Com Telecomunicatii cum se mai numeste), o sa va sfatuiesc din propria-mi experienta.

La Injoy Internetul merge doua, maxim trei saptamani pe luna. Nu conteaza ca uptime-ul din contract este 98%. Sa te fereasca Dumnezeu sa-ti pice Internetul. Daca suni la ei, o fata cu voce suava iti va da explicatii mai rau ca la prosti pentru ca intr-un final sa ajunga la concluzia ca "este o problema cu echipamentul si o sa trimitem pe cineva".

Dupa ce mai suni de cateva zeci ori, nici nu te mai intreaba care e problema, iti spune direct ca "o sa trimitem pe cineva". Si mai trec 10 zile. Si vine un gigel cu aere de expert care umbla putin pe bloc si… surpriza merge netul. Dar nu mult. Vreo doua zile. Dupa care pica din nou. Si iar suni de zeci de ori, iar vine gigelul dupa doua saptamani. Si tot asa.

Ca Injoy mai sunt multi privieri. De fapt majoritatea. Si nimeni in tara asta nu ii trage de urechi. Nici Protectia Consumatorului, nici nimeni. Ce conteaza ca nu respecta clauze din contract si ca nu-si respecta abonatii? O exista vreo organizatie care sa verifice acesti provideri? Si daca nu, de ce nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu