luni, 11 ianuarie 2010

Vor mai trai blogurile? sau revenim la hi5:))

Dintr-o pornire masochista probabil, imi spun adesea ca in curand blogurile vor muri. Mai precis ma gandesc ca "blogul personal" nu va mai avea mult de trait si ca la un moment dat - probabil nu in 2010 in Romania - va pieri sau va ramane o nisa.
In acest moment, din datele de pe piata, in jur de 1,5 milioane de persoane citesc lunar bloguri. Suna bine, nu? Dar cam tot atatia oameni au citit GSP.ro in ultima luna. Avem deci un singur site versus 20.000 + de bloguri. Bun, nu are rost sa facem comparatie, iar discutia legata de trafic are diverse aspecte amendabile.Va tin la curent cu aceasta tema cand chiar vor fi date despre aceste bloguri..
Si ca sa fie totu bine si sa nu fiti tristi ca blogurile vor cadea hai sa va arat ceva, iar pt cei care au acasa plasme de 60 de milioane cu HD si alea alea, peste 1-2 ani nu vor mai costa nici macar 15 milioane noua tehnologie se apropie doar priviti:

Un comentariu:

  1. Eu cred ca blogurile mai au viata lunga... cred ca la fel ca si hi5-ul de altfel... pentru ca sunt mereu persoane noi care abia au aflat de ele si li se par "oww, f tare, tb sa incerc si eu!"

    RăspundețiȘtergere