duminică, 30 septembrie 2012

“Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte.” ( Schopenhauer )

     Mi se pare o idee minunata ca avem o zi in care toata lumea pune pret pe iubire , facand acea zi, o zi speciala, acea zi fiind cea de Sf. Valentin, Craciun, zi de nastere, etc. Dar ce se intampla cu cele 364 de zile ramase din an ?
   Ce am putea sa facem  ? Pentru inceput, prin aflarea a  ceea ce ii place cel mai mult, pentru ca toti suntem oameni si fiecare avem nevoile noastre . Adica daca mie imi place sa ma joc pe calculator, nu neaparat ii place si ei . De multe ori ne place sa oferim iubirea in maniera care ne place si noua sa o primim.  Un alt lucru important este sa iti faci timp pentru relatie . Relatiile grozave nu se intampla pur si simplu. Ai putea spune ca iubirea cucereste tot, dar de ce sa nu ii dai si o mana de ajutor iubirii ? Faceti-va un obicei ca macar 5 minute pe zi , sa va petreceti timpul impreuna, doar voi doi , in care sa discutati si nu uita sarutul de dimineata si cel de seara ,in caz ca aveti un program care nu va permite. Daca te iubeste, atunci ii se va parea o eternitate timpul scurs de dimineata pana va veni sarutul de seara .
   Multe relatii se destrama din cauza ca unul dintre parteneri are o zi mai proasta, iar celalalt ar putea sa cada victima , din cauza ca azi nu esti in apele tale. Daca simti asta , nu te razbuna pe primul care iti iese in cale, si mai ales nici pe partenerul/partenera ta. Ei nu au nici o vina, ei sunt acolo sa te sustina si sa iti fie aproape, atunci cand treci prin momente dificile.
   Daca ceva nu iti convine in relatie, atunci ar trebui sa iti faci vocea auzita , este mult mai bine decat sa stai si sa taci ca mutulica:D si toate astea le zic din propria experienta:) Analizeaza ceea ce este important pentru tine, sa te faca sa fii minunat, sa fii o persoana fericita si iubita , si incepe cu satisfacerea acestor nevoi. Asigurati partenerul ca aceste nevoi personale sunt foarte importante pentru voi.
   Esti intr-o relatie frumoasa si ai un partener care tine la tine si te respecta pentru ceea ce esti. Voi doi formati o pereche reusita . Daca simti cat de fericit esti atunci cand esti cu ea , si ca ai gasit-o si acum face parte din viata ta ,atunci cred ca cel mai minunat cuvant posibil gasit in dictionar este IUBIRE.
   Asa ca de incheiere , ati putea foarte bine de a va promite unu altuia , iubirea zi de zi , nu doar intr-o zi din an . Promiteti-va fiecare ca ve-ti face in asa fel sa fie mult mai bine decat a fost pana acum , si asa ve-ti gasi energia si fericirea de zi cu zi .


Cam asta a fost .. pana data viitoare , oferiti iubire caci ea este inepuizabila !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu