sâmbătă, 3 noiembrie 2012

A new day!!!!!

         De cateva zile  ma tot tin sa scriu un nou post despre cateva lucruri care ma dispera.Iata ca abia acum reusesc..sper ca reusesc:D
         Primul lucru este Facebook, mai exact mesajele de pe Fb care spun ceva de genul…”ai 1000 de prieteni, dar cati vor fi alaturi de tine knd vei avea nevoie”. In primul rand Fb-ul este o retea de socializare, nu e o retea de “prietenizare”..e logicam aprox.300 de “prieteni” pe Fb k daca as avea legaturi pe acest site doar cu adevaratii prieteni din viata mea n-as avea mai mult de 10 si in afara de asta n-as avea nevoie de Fb k sa socializez cu ei. Cu oamenii care imi vor fi alaturi la ‘bine si la rau’ ies in oras, beau, mananc, vorbesc fata in fata..etc. Cu ceilalati cu care sunt prieten pe Fb tin legaturi de amicitie, de colegialitate, cunosc oameni noi..k d’aia e retea de socializare. Corect?
        Al doilea lucru care ma dispera sunt soferii idioti, adik cam 70 % din soferi. Mergeam in localitate cu aproape 60..da unul din fata flashuri si toata coloana dimpreuna cu BOUL PRIM, din fata coloanei incetineste la 30-40. Spune-mi si mie de ce? De ce daca poti merge cu cel putin 50 si cel mult 60 si esti in limitele legale..de ce dracu te opresti pana la 40 la ora nu-mi explic..si culmea prostiei este ca dupa ce trece respectivul BOU de masina de politie ii da 60..de parca radarul nu putea fi indreptat si spre celalalt sens..deci idiotenia depaseste limitele..
       Al treilea lucru care ma dispera este prostia..stiu, stiu, e un ditai cliseul, dar…cum naiba te duci la Sf. Nifon, la Sf. Maria…la toti sfintii din lume si te comporti ca un ultim needucat, pacatos, cocalar etc. Scopul este sa te rogi, sa fi in pace cu ceilalati, sa-i iubesti si sa-i ajuti pe ceilalati..asa zice poezia nu? Si atunci de ce dracului te calci in picioare si injuri din toti rarunchi? Crezi k daca esti primul care atinge raclele sfintilor ti se vor implini dorintele mai repede si mai bine decat li se vor implini celorlalti care au atins raclele la a nu stiu cata mana? Ce crezi k Dumnezeu sta si contabilizeaza intr-un tabel daca ai fost in primii 100..stai linistit, Dumnezeu nu-ti va da niciun premiu sub capac!!
Cred ca ar mai fi si alte lucruri care ma dispera..dar....data viitoare:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu