marți, 13 noiembrie 2012

Si ce daca esti frumoasa?

Scriu din postura unui barbat destul de tolerant fara de comportamentul femeilor pe care le-am intalnit si am intalnit destule tipuri de femei pana acum. Artiste, corporatiste, rebele, timide, serioase, nebune, ambitioase, delasatoare, cu simtul umorului, plictisitoare de moarte, speriate de bombe, extrovertite, inteligente, proaste cu licurici, dependente de cafea, dependente de sport, dependente de.
N-am reusit sa inteleg femeile  inca si nu cred ca voi putea vreodata dar am reusit sa inteleg cum functioneaza. Intotdeauna m-au uimit doua lucruri la femei:
-- Cat de repede reusesc sa capteze atentia in public
-- Cat de usor manipuleaza barbatii si situatiile din viata lor.
Daca sunt barbati care citesc asta va dau un singur sfat. Nu va amagiti. Femeile conduc lumea. Asa ca invatati cat mai multe lucruri despre femei ca sa va fie bine :)
Cum reusesc femeile sa capteze atentia si sa manipuleze situatiile in care se afla?
Raspuns: Prin Frumusetea Fizica.
Daca nu sunteti de acord va intreb urmatoarele lucruri:
De ce stau atat de mult timp femeile sa se aranjeze. de ce le pasa atat de mult de felul in care arata?
De ce atatea tratamente corporale, faciale, creme, parfumuri, fond de ten, rimel, solar, etc?
De ce atata timp petrecut in oglinda?
Raspuns: pentru ca functioneaza.
Frumusetea fizica aduce avantaje.
Uitati-va la Bianca Dragusanu. Inainte si dupa operatii. Era o duduie din Petrosani cu alunite pe fata si dintii strambi si acum ocupa prima pagina a ziarelor. Functoneaza? Sigur ca da.
Daca majoritatea barbatilor "pun botul" si se lasa pacaliti de "efectele speciale" pe care le-ai aplicat ce faci cand vrei neaparat un om langa care sa-ti petreci viata si sa ai incredere? E simplu sa faci o multime de natarai sa-ti cada la picioare cand pui niste poze decoltate pe Facebook dar ce se intampla dupa 5 ani cu tine? Iti zic eu. Imbatranesti si ramai singura.
Am vazut un reality show acum cateva zile , Beauty and the geek, care avea un concept foarte simpatic. 10 femei frumoase erau cuplate cu 10 tocilari fara viata sociala si trecuti prin tot felul de teste. Cuplul care reusea sa se schimbe cel mai mult in urma showului castiga o suma mare de bani.
La un moment dat unul din testele date fetelor era sa ia numere de telefon de la barbati intr-un club, Doar ca …fetele urmau sa fie…transformate. Prin machiaj si imbracaminte au fost facute grase, cocosate, pline de cosuri..etc. Scopul era sa le faca sa isi foloseasca inteligenta ca sa castige testul. A fost dilema vietii lor.
Drama femeilor frumoase este ca se tem ca sunt apreciate doar dupa felul in care arata si subestimate intelectual. In parte e vina barbatilor, in parte e vina lor.
Ceea ce proiectezi arata ceea ce doresti sa primesti.
Daca felul in care te imbraci, felul in care iti petreci timpul imi da senzatia ca nu faci nimic decat sa te preocupe sa arati bine, nu te plange ca nu vreau nimic serios cu tine.
Ce barbat cu scaun la cap si-ar vedea viitorul langa o femeie care nu are nici un obiectiv in viata, stie doar de cluburi, Facebook, shopping si altele????
Admir frumusetea unei femei dar nu ma las impresionat de ea.
Stii de ce?
In 5, hai maxim 10 ani frumusetea ta nu va mai fi la fel. Poate vei ramane frumoasa pentru ca ai gene bune dar pielea isi va pierde supletea, urmele de celulita se vor vedea, ridurile vor aparea, va trebui sa apelezi tot mai des la vopsea de par.
Poate nu e un scenariu prea rau insa ce se intampla in interiorul tau e dureros. Pentru ca nu ai avut grija sa-ti construiesti ceva de valoare in viata bazat pe altceva decat frumusete, singurul tau pivot de echilibru, dintr-o data toate nesiguranta din tine te asalteaza. Ti se intampla exact lucrurile de care te temeai. Ajungi sa fii cu un barbat care te subestimeaza si viata ta pivoteaza in jurul lui si a copiilor.  Unde e independenta pe care o visai cu 10 ani in urma?
Imi place de mor cand reusesc sa dau peste o femeie frumoasa natural fara tone de machiaj, fara obiecte stridente pe ea si care are o inteligenta si un simt al umorului ascutite ca o lama de cutit. Imi vine sa ma ridic in picioare sa o iau de mana si sa o ridic ca la box. WE HAVE A WINNER.
Spre norocul meu cunosc cateva femei de genul asta cu care m-as asocia oricand intr-un proiect comun as pierde timpul la povesti si as tine cont de sfaturile lor. PENTRU CA GANDESC.
Dar daca singurul lucru pe care stii sa-l faci este sa arati bine, nu dispera. Inca mai sunt solutii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu