joi, 20 decembrie 2012

De 6 x Uneori!!!!

           Uneori e bine sa nu mai astepti nimic de la oameni. Sa nu astepti sa te inteleaga…de cele mai multe ori nu te intelegi nici tu. Sa nu te astepti sa fii o prioritate pentru ei si nici macar sa se gandeasca si la tine cand iau decizii. Numai atunci cand vei invata sa nu ai asteptari de la ei te vei pune singur la adapost de noi dezamagiri.
           Uneori e bine sa fii rece. Acorda-ti o zi in care sa fii indiferent, sa nu-ti mai pese de ceilalti, o zi in care esti tu pe primul loc. Permite-ti pentru o zi sa fii egoist, sa te gandesti doar la tine si sa nu-ti planifici cu atentie fiecare miscare de teama sa nu fie ranit cineva. Poate in ziua aceea unii vor fi uimiti sa afle ca pamantul nu se invarte in jurul lor, iar tu…tu vei vedea ca nu ai nevoie in viata ta de oameni care secatuiesc tot ce e mai bun din tine.
           Uneori e bine sa nu gandesti. Sa nu te gandesti ca fiorul pe care l-ai simtit tu a fost real. Ca l-a simtit si el/ea. Poate a fost de la frigul de afara:) Inima iti spune ca fiecare gest al celuilalt poate sa insemne ceva…pentru prima data in viata ta nu te gandi la asta, nu mai incerca sa descifrezi;IGNORA
           Uneori e bine sa traiesti momentele asa cum vin. Azi nu-ti mai calcula miscarile astfel incat sa ajungi maine la destinatia dorita. Chiar si in carti multe povesti au final deschis…de ce crezi tu ca ai putea sa iti planifici viata?
           Uneori e bine sa accepti ca lucrurile nu depind numai de tine. Ca fericirea nu vine atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea si ca noi, oamenii, nu suntem facuti ca sa apartinem unii altora. Cu toate acestea…un om este cu adevarat “al tau” atunci cand nu faci NIMIC ca sa-l tii langa tine, iar el este inca acolo.
           In fine…uneori (foarte rar) reusesc sa fac lucrurile de mai sus. Dar in putinele momente in care mi-am facut mintea sa taca si am pus Stop emotiilor, mi-am dat seama ca trebuie sa inveti sa iti fii de ajuns tu insuti si sa nu te lasi definit de oamenii din jur. Pentru ca oamenii pleaca, iar la sfarsitul zilei…TU esti TU indiferent langa cine stai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu